GAME MODES

Ett urval av våra olika game modes. Hittar ni något ni gillar, säg till i kassan på plats så löser vi det. Mer info gällande varje spel finns på plats.

Om inget annat sägs spelas varje match som Standard Team.

Standard Team

Vanligt lagspel.

Baser

Fungerar i stora drag som ett vanligt lagspel. men här handlar det även om att ta sig in i sin motståndares bas och ”spränga den.

Phaser Challenge Solo

Vanlig solomatch fast du kan bara träffa och bli träffad på pistolen.

Phaser Challenge Team

Vanlig lagmatch fast du kan bara träffa och bli träffad på pistolen.

Color Ranked Solo

Det här är som ett standard solospel, fast färgen på västen ändras beroende på vilken plats du har i spelet. Det är alltså exakt som Standard Solo, bara att spelarna kan se sina rankningar genom västen. Färgerna går från lila (sämst) till röd (bäst).

Buddies

Buddies är som ett vanligt lagspel fast med en twist; spelare i samma färg är Buddies. Det betyder att när en i laget blir träffad, släcks det för alla. Buddies är bäst spelat med 2-4 i varje lag.

Midnight Madness (Solo, Team)

Likt vanligt spel fast alla ljus på västarna är avstängda. Säkert asläskigt att spela.

Elimination Color Solo

Spelare får begränsat med liv. När de är slut, är de ute ur spelet. Spelet slutar när det är en spelare kvar eller när tiden tar slut.

Elimination rounds

Spelas i lag. Spelare i lagen har begränsat med liv. Spelare ska jobba tillsammans i lag för att eliminera det andra laget. Varje runda ett lag vinner, får de ett poäng.

Friend Or Foe:

Liknande en vanlig omgång Team Deathmatch bara att alla spelare har samma färg, så det gäller att komma ihåg vilka som är med i laget.

Powerball

En får powerball. Fyra gånger poäng. Om du blir träffad så får skjutaren powerball

Capture

Capture är ett spel som går ut på att “tagga” andra spelare. När du taggar någon, blir de din fånge. Då kan de inte tagga några andra, och du får 200 poäng per fånge varje 30 sekunder. När du blir “taggad” av någon, släpps dina fångar och då är det du som inte kan skjuta.

Capture The Flag

Spelet är väldigt lik TV-spelsreglerna. Spelare måste sno en flagga från motståndarna och ta tillbaka den till sin bas. Båda lag måste både jobba offensivt, för att ta fiendens flagga, och defensivt, för att försvara sin egen flagga innan motståndarna snor den.

ÖPPETTIDER

Måndag: Öppet för bokningar.

Tisdag – Fredag: 14 – 20

Lördag: 12 – 20

Söndag: 12 – 18

KONTAKT

Laserdome Linköping

Industrigatan 38

582 77 Linköping

 

013-149800

info@laserdome-linkoping.se